Portfolió fotók és igazolványkép

Portfolió

A portfolió nem más mint egy válogatott fotókból összeállított fotóalbum. A munkaadód számára ez alapján tudod bemutatni magad, saját egyéniségedet és a külső megjelenésed. Portfoliódat felhasználhatod a divat világában vagy csak emlékképkét a családi albumban. Fotózás után kiválasztásra kerül a legjobbnak ítélt 12 db fotó, amely retusálás után átvehető.
Portré fotózásaim után többen sikeres modelltanfolyamot végeztek el illetve eredményeket értek el a szépségiparban vagy a divatszakmában.

Igazolványkép

Szeptemberi tanévkezdés, gyermekek beiskolázása, utazásaink  során sok gondot és fejtörést okozhat az új igazolványkép elkészítésénél milyen fotó is kerüljön a plasztikkártyára. Természetesen csak az előírásoknak megfelelő, szabványos igazolványkép jöhet szóba.
Az igazolványképek műtermi körülmények között, digitális eljárással készülnek, általában 4-5 felvétel közül a legelőnyösebbnek ítélt fénykép kerül kidolgozásra.

Az alábbi formában kérhetőek az igazolványfotók:

4 db 3.5x4.5 cm: 950 Ft
8 db 3.5x4.5 cm: 1200 Ft
4 db 3.5x4.5 cm, és 1 db 7x9 cm tabló 1200 Ft.

Más formátumú igazolványképek készítése: Amennyiben nem a megszokott 3.5x4.5-cm  méretű fotókra lenne szükség, az sem gond: a meglátogatni kívánt ország nevének megadása után a megfelelő formátumú fénykép kerül átadásra.

Igazolványkép készítése óvodás csoportokban és iskolában

Amennyiben csoportosan szükséges az igazolványkép elkészítése egy beiskolázáshoz vagy tanévkezdéshez, úgy lehetőség nyílik az intézmény falain belül elkészíteni a fotókat.

Előnyei:

- Szülőnek - diákoknak nem kell munkaidőben fényképészt felkeresni,
- barátibb környezetben készülnek a felvételek,
- gazdaságosabb, egységes fotók.

 

  • Árak tájékoztaó jellegűek, forintban értendőek és nem tartalmazzák az ÁFÁ-t. Végleges árszabásért kérjen ajánlatot!

 

  • Árak 2015. szeptember15-től érvényesek visszavonásig.Figurafotó / Tóth Csaba
9970 Szentgotthárd, Kossuth L. u. 22.
+36 30 5 354 430
www.figurafoto.hu
figurafoto@figurafoto.hu
 

Kapcsolat:
 
Szentgotthárd
Kossuth L. u. 22.
H-9970
Telefon:
+36 30 5 354-430
E-mail:

figurafoto@figurafoto.hu